Обробка риби та м'яса в паназійській кухні
- Перегляди: 698
Існує поширена думка, що паназійська кухня базується на застосуванні в стравах сирої риби. І справді, деякі (20 загалом) з наших ролів, суші та спайс суші містять м'ясо морської риби (лосося, тунця, морського окуня), що лише підсолюється перед приготуванням страви.
Але більшість (більше 100) страв використовують термічно оброблені рибу та м'ясо. Це всі рецепти супів, темпури, тяхан рису, локшини тяхан та удон, якіторі та всі салати.
Термічну обробку в процесі приготування будь-якої страви завжди проходять наступні інгредієнти: м'ясо курки, креветки, яловичина, м'ясо качки, свинина.
Рецепти багатьох наших ролів та суші базуються на обсмажених в клярі шматочках лосося, курки та креветки, а також на копченому лососі та копченому вугрі.
Тільки свіжі та якісні інгредієнти дозволяють робити страви від суші кафе Акваріум такими смачними вже впродовж 8 років. А кожна порція готується безпосередньо після Вашого дзвінка або замовлення онлайн.
Мийте руки та Будьте здорові!